Tvarôžkový tatarák

Ingrediencie:

  • 150 g Olomouckých tvarôžkov
  • 2 PL olivového oleja
  • 2 PL svetlé pivo
  • 2 PL kyslej smotany
  • 1 PL horčice
  • 1 PL worcester omáčky
  • ½ cibule
  • pažítka
  • chilli paprička
  • drvená rasca
  • sladká paprika
  • soľ, korenie
Tvarôžkový tatarák

.https://pixabay.com/

Príprava receptu

Tvarôžky si nakrájame na kocky, primiešame na drobno nakrájanú cibuľku, chilli, olivový olej, pivo a rascu, nezabudnime osoliť a okoreniť. Necháme odstáť, zatiaľ si pripravíme dresing. V miske vyšľaháme kyslú smotanu, horčicu, worcester omáčku, ostatné pivo a olivový olej. Osolíme, okoreníme a vmiešame pažítku. Podávame s opečeným chlebíkom, toastom, môžeme dozdobiť kúskami reďkovky, petržlenovou vňaťou.