Bravčové závitky

Ingrediencie:

• 200 g Olomouckých tvarôžkov
• 500 g bravčového stehna
• 2 sladkokyslé uhorky
• 100 g chudšej anglickej slaniny
• 1 cibuľa
• 2 lyžice horčice
• 2 lyžice kečupu, soľ, korenie, olej

Bravčové závitky

.https://www.tvaruzky.cz

Príprava receptu

Mäso nakrájame na plátky, zľahka ho naklepeme, mierne osolíme a okoreníme. Rozmiešame kečup s horčicou a jemne nasekanou cibuľou a touto zmesou mäso na jednej strane potrieme. Poukladáme plátky slaniny, tvarôžkov a uhorky. Zavinieme a spojíme ihlami. Závitky potrieme olejom, vložíme do pekáča a posypeme drveným farebným korením, mierne podlejeme, najlepšie vývarom, v rúre upečieme domäkka. Pri pečení nám vznikne výborný tvarožkový výpek. Podávame s varenými zemiakmi alebo s čerstvým chlebom.