Restované krevety

Ingrediencie:

  • 3 polievkové lyžice masla Ghee
  • 340 g kreviet
  • 2 menšie papriky
  • brokolicu, mrkvu
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1/4 čajovej lyžičky himalájskej soli
  • 1/4 čajovej lyžičky čierneho korenia
  • 1 čajová lyžička čerstvého tymianu
Restované krevety

.https://pixabay.com/sk/images/search/krevety/

Príprava receptu

Roztavíme maslo Ghee na panvici, restujeme na miernom ohni papriku aj ostatnú zeleninu asi jednu minútu, kým mierne nezmäkne, pridáme cesnak a pokračujeme vo varení 30 sekúnd až minútu, kým nebude voňavý. Potom pridáme krevety, soľ a korenie. Pečieme 5 až 6 minút, až kým budú krevety úplne nepriehľadné. Nezabudnime čerstvý tymian, ešte raz premiešame a môžeme podávať.