Thajská špecialita
Ingrediencie:
• 100 g ryžových rezancov
• 100 g jarnej cibuľky
• 1 PL masla Ghee
• 1 vajíčko
• 2 dcl vody
• 1 paradajka
• 2 zelené papriky
• 2 červené papriky
• 1 žltá paprika (môže aj nemusí byť)
• sójová omáčka
• karí korenie
Príprava receptu
Jarnú cibuľku opražíme na rozpálenej panvici s maslom Ghee. Nakrájané kuracie prsia na menšie rezance pridáme do panvice. Necháme podusiť. Ostatnú zeleninu pokrájame tiež na rezance a pridáme k mäsu. Všetko poriadne zmiešame, osolíme a prilejeme 1 PL sójovej omáčky. Dusíme až kým sa maslo nevyparí, potom prilejeme vodu. Podusíme kým sa úplne aj táto nevyparí. Dáme si variť rezance, pokiaľ sú hotové zamiešame ich spolu s mäsom a zeleninou.